Samtal

Skrivande – vägen till ökad trovärdighet i din yrkesroll

Trovärdighet är ledarens viktigaste egenskap och ligger i förmågan att vara äkta – i alla sammanhang. Men hur är man äkta utan att känna sig naken och hur är man personlig, utan att bli intim?

Att skriva är ett sätt att lära känna sig själv, man kommer närmare sin historia och kärna. Med hjälp av fiktionen och konsten att formulera sin berättelse står man stadigt i sin egen “sanning”.

I denna ledarutveckling stärks deltagarnas självkännedom för att bättre känna skillnad på sitt privata och offentliga jag. Målet är att övervinna eventuella känslor av otillräcklighet för att bättre nå fram på ett trovärdigt sätt till medarbetare, ledning och styrelse.

Skrivarkurser för nyfikna grupper

Är du med i en grupp som läser mycket skönlitteratur och vill hitta ett nytt språk för att kunna förmedla dina upplevelser? Eller har ni bara lust att prova hur det är att skriva och fantisera med hjälp av pennan? Kanske har någon ett gammalt bokprojekt som blivit liggande och behöver hjälp att komma vidare.

Lotta Lundberg leder privata grupper, exempelvis bokcirklar i att skriva och förstå prosa. Kurserna kan ges både i Sverige och utomlands.

Lotta Lundberg är fil kand i statskunskap, ämneslärare i tyska och samhällskunskap och examinerad svensk psykodramatiker.

Hon har undervisat i litterär gestaltning på skrivarkurser, institut och universitet sedan 2001. Bl.a. på Humboldt-universitetet (Berlin), Viardrina University (Frankfurt Oder), Biskops Arnö och SkrivarAkademin (Stockholm).

Pris

Lotta Lundberg skräddarsyr kurserna utifrån varje kunds behov. Hon ger dagskurser eller kurser upp till en vecka. Om ni är en grupp mellan 5-10 personer som är intresserade, ta kontakt för offert.

Referenser

Förtroende är en förutsättning för personlig växt och utveckling, därför lämnas inga referenser här men ta gärna kontakt med Lotta, så sätter hon dig i förbindelse med tidigare kund.

Rulla till toppen